Makelaar Dordrecht

Gaat het om wonen in Dordrecht en u bent van plan om een woning aldaar aan te schaffen, dan heeft u de mogelijkheid om los van het juridische gedeelte, de koop op eigen kracht te regelen. Bevindt u zich niet in de situatie dat u onafhankelijk de koop kunt regelen, dan is het inroepen van een gekwalificeerde partij de oplossing. In dit geval kan Merwelanden Makelaardij als makelaar Dordrecht voor u optreden.

Merwelanden Makelaardij – Makelaar Dordrecht

Als makelaar Dordrecht kunnen wij u niet alleen bedienen indien het gaat om de woningmarkt in Dordrecht. Gaat het om Zwijndrecht of Papendrecht, ook dan kunnen wij u op gepaste wijze van dienst zijn. Doet u zaken met ons, dan krijgt u te maken met makelaars die NVM beëdigd zijn waarbij tevens sprake is van lidmaatschap van de vakgroep Wonen/MKB.

Werkzaamheden makelaarskantoor

De werkzaamheden die wij als makelaar Dordrecht uitvoeren zijn zeer divers van aard. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht indien het gaat om begeleiding betreffende de aankoop van een woning. U kunt ons ook inschakelen indien het gaat om verkoop, het laten taxeren van onroerend goed, waardebepalingen, het beheren van vastgoed en VVE beheer betreffende woningen en bedrijfspanden. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden maken wij tevens gebruik van de mogelijkheden die Funda biedt.

Resultaatgericht makelaarswerk

Op het moment dat u gebruikmaakt van onze diensten dan zorgen wij ervoor dat er een specifieke plan van aanpak wordt opgezet. Door open communicatie en het maken van duidelijke afspraken wordt ervoor gezorgd dat er een solide basis wordt gevormd voor de uitvoer van uw opdracht. Als makelaar Dordrecht weten wij uit ervaring dat deze manier van werken positieve resultaten oplevert voor u als klant.
Wenst u een woning te kopen in Dordrecht en u heeft daarbij begeleiding nodig? Merwelanden Makelaardij als makelaar Dordrecht is u graag van dienst.

Merwelanden-Makelaardij is dé makelaar in Dordrecht