Renoveren van een woning

Een nieuwe woning gekocht maar moet er nog veel aan verbouwd worden of is je huidige bakeliet schakelaar toe aan een complete renovatie? Een woning kan tijdens een renovatie soms voor een deel bewoonbaar blijven maar het is niet altijd makkelijk om zelf in een woning te zitten terwijl er de hele dag mensen aan het werk zijn om je woning te renoveren. Maar waar blijf je in de tussentijd?

Een tijdelijke woning

Je kunt er voor kiezen om tijdelijk een andere woning te zoeken. Toch is dit niet altijd makkelijk om een tijdelijke woning te vinden. Veel verhuurders staan niet te springen om een woning te verhuren voor maximaal een paar maand. Als je net een nieuwe woning hebt gekocht kun je misschien nog tijdelijk in je oude woning verblijven maar ook dat is niet altijd een optie.

Logeren

Je kunt natuurlijk altijd nog bij een familielid verblijven maar dit is wel erg afhankelijk van de duur van de renovatie. Sommige renovaties kunnen met een paar weken gerealiseerd worden en sommige renovaties kunnen een aantal maanden duren.

Een woonunit

Tijdens een renovatie kan het handig zijn om zelf wel in de buurt te zijn om het hele proces mee te maken. Een tijdelijke woonunit kan daarin natuurlijk een perfecte oplossing zijn zodat je wel op locatie aanwezig bent. Je kunt de hele renovatie van dichtbij meemaken en je hebt toch een eigen plekje. Een woonunit kan namelijk op je eigen terrein geplaatst worden. Op deze manier heb je altijd wel je eigen woning en plek maar ben je toch in de buurt van je eigen woning. Als je graag wil weten wat je allemaal nodig hebt om een tijdelijke woonunit te kunnen plaatsen, kun je het beste informatie opdoen bij een leverancier van woonunits. Zij hebben de juiste informatie in huis om je goed in te lichten.

 

Renovlies behang na een renovatie

Als je woning eenmaal gerenoveerd is, wordt het tijd om na te denken over de inrichting. Je kunt de wanden voorzien van nieuw behang of een stenen muur houden. Je kunt ook kiezen voor renovlies behang. Er zijn behangers die je hele woning in een paar dagen kunnen voorzien van renovlies behang. Dit behang is volledig onderhoudsvrij, voorkomt scheuren en gaat heel veel jaren mee. Om een offerte aan te vragen voor renovlies behang moet je bij Renovlies Totaal zijn.