Verhuizers inhuren

Ga jij binnenkort verhuizen naar jouw droomhuis? Wat leuk! Proficiat! Verhuizen is erg leuk, maar het is ook veel werk. Er zal de komende tijd veel op jouw af komen. Alle hulp is dus van harte welkom. Voor de grootste klus, verhuizen, kan je verhuizers inhuren. Zij kunnen jou met heel veel zaken helpen, waardoor jij veel tijd bespaart. 

Drukke tijden

Nu jij een nieuwe woning hebt gekocht of gehuurd, komt er een drukke tijd aan. Naast jouw gewone dagelijkse werkzaamheden zal je ook moeten gaan inpakken, spullen uitzoeken, nieuwe spullen kopen, schoonmaken in het nieuwe huis, etc. En dat allemaal naast jouw gewone dagelijkse werkzaamheden. Je hebt dus aan 24 uur per dag niet genoeg. Hulp is dus van harte welkom!

Spullen inpakken

Het uitzoeken van jouw spullen zal jij zelf moeten doen. Alleen jij kan bepalen of er spullen verkocht of weg gegooid mogen worden. Maar bij het inpakken kan jij wel hulp vragen. Je kunt vrienden en / of familie vragen, maar waarschijnlijk hebben zij het zelf ook al druk met hun dagelijkse bezigheden. Een goed alternatief is een verhuizer. Een verhuizer kan jij inhuren om te verhuizen, maar zij kunnen ook heel goed helpen bij het inpakken van jouw spullen. Zij nemen dozen mee en verpakkingsmateriaal. Het enige wat jij moet doen, is aangeven wat er ingepakt kan worden. De rest regelen zij. Dit scheelt jou heel veel tijd en je weet ook zeker dat het goed gebeurt, want zij weten heel goed hoe zij tere spullen goed in kunnen pakken, zodat deze in goede staat het nieuwe huis bereiken. 

De grote dag

Als de grote dag van de verhuizing is aangebroken, kan jij dat niet alleen. Je kunt dozen etc. natuurlijk zelf verhuizen, maar de echte grotere meubelstukken kan jij niet alleen verhuizen. Vaak zijn er wel vrienden en familieleden die willen helpen, maar zij hebben het vaak druk met andere bezigheden en hebben dan vaak maar een paar uurtjes tijd. Als jij jouw vrienden en familieleden niet wilt belasten, kan jij verhuizers inhuren. Zij zorgen er voor dat alle spullen van jouw oude woning naar jouw nieuwe woning verhuisd worden. Als jij er voor zorgt dat er op de dozen duidelijk vermeld staat naar welke ruimte de dozen moeten, dan zetten de verhuizers de dozen gelijk in de juiste kamer. Dit scheelt jou veel tijd bij het uitpakken van alle dozen. Ook zetten zij gelijk de meubels, wasmachine, etc. op de juiste plaats. Het is dus belangrijk dat jij aanwezig bent in het nieuwe huis, zodat jij een en ander in goede banen kunt leiden. Zo wordt verhuizen een stuk eenvoudiger.

Kosten verhuizers 

Het kost natuurlijk wel wat geld om verhuizers in te huren. Maar het scheelt jou (en jouw vrienden en familie) veel tijd en energie. Hoe meer jij hen laat doen, hoe hoger de factuur uit zal vallen. Het is verstandig om vooraf duidelijke prijsafspraken te maken met het verhuisbedrijf!  Bron: www.renovatienieuws.nl