Gietvloer in Winkels

Een goede manier om een unieke uitstraling aan je winkel te geven is het aanbrengen van een moderne gietvloer. Met deze gegoten vloeren is het namelijk mogelijk om de look en feel helemaal naar je eigen hand te zetten. Je kunt zelfs bepalen hoe dik de vloer wordt waarmee je ook controle over de gietvloer prijs hebt. Een specialist zoals gietvloer Dordrecht kan een vrijblijvende offerte uitbrengen. Ontdek al informatie en bekijk ook eens onze referenties om meer inspiratie voor winkelvloeren te vinden.

Een unieke uitstraling

Met een gietvloer is het niet moeilijk om een unieke uitstraling te krijgen. Eigenlijk is iedere gegoten vloer maatwerk als je er bij nadenkt. U kan namelijk geheel zelf bepalen hoe deze er uit komt te zien. Lever zelf een ontwerp aan en maak het de gietvloer specialist eenvoudig om je wensen te realiseren. Door die uitstraling past een gietvloer perfect in een industrieel interieur.

Geen zorgen

Je hebt bijvoorbeeld niet veel werk aan het onderhoud van je nieuwe vloer. Niet dat dit geautomatiseerd is, of dat wij dit voor je doen, het kost gewoon niet veel werk omdat de vloeren preventief beschermd zijn. Er zitten bijvoorbeeld geen naden in randen in de vloer, dit zijn de voornaamste oorzaken van vuil tussen en onder de vloer. Door de naadloze afwerking heeft vocht ook geen kans.

Overtuigd? Neem contact op.

Wil je meer weten of ben je al overtuigd en wil je zo snel mogelijk overstappen op een duurzame vloer. Bel dan met een specialist zoals gietvloer Brugge of neem een kijkje op de website voor meer inspiratie en informatie!