Makelaar Capelle aan den IJssel

Heeft u een woning op het oog in Capelle aan den IJssel en het streven is om de koop zo voordelig mogelijk te sluiten dan dient u een Makelaar Capelle aan den IJssel te vinden met voldoende expertise. Een makelaar met voldoende expertise in huis is Stapper Vastgoed. Neemt u Stapper Vastgoed in de hand voor het vervullen van makelaarswerkzaamheden dan bent u ervan verzekerd dat alle werkzaamheden zorgeloos zullen verlopen.

Als makelaar Capelle aan den IJssel proberen wij voor u als klant indien het gaat om de verkoop van een woning een zo hoog mogelijke prijs te realiseren. Gaat het om koop van onroerend goed dan wordt er getracht een prijs totstand te laten komen dat valt binnen het aanwezige budget. Als makelaar proberen wij altijd conform uw wensen te werken. Tevredenheid over en weer, dat is wat wij als makelaarskantoor naar streven.

Wanneer u Stapper Vastgoed als makelaar Capelle aan den IJssel in de hand neemt dan kan er met een gerust hart worden gezegd dat wat betreft uw vastgoedzaken u absoluut in goede handen zit. Als makelaarskantoor zijn wij namelijk aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO). Als klant van ons kantoor betekent dit, dat het met kwaliteit en betrouwbaarheid volledig goed zit.

Indien u als klant met een makelaar Capelle aan den IJssel te maken krijgt waarbij er sprake is van VBO-certificatie, dan weet u dat het met vakbekwaamheid en vakkennis helemaal goed zit. Wat ook een voordeel voor u als opdrachtgever is, is dat in dit geval de makelaar dient te werken volgens een bepaalde gedragscode. Wanneer de makelaar de werkzaamheden niet conform de gedragscode uitvoert, dan kan een onafhankelijk tuchtcollege de zaak overnemen en beoordelen met in het ergste geval het opleggen van een sanctie.

Een makelaar Capelle aan den IJssel nodig in verband met de koop van een woning? Schakel daarvoor vandaag nog Stapper Vastgoed in.