Frisse kleur op de muur

Het voorjaar komt eraan, de tijd die gepaard gaat met allerlei veranderingen. Bloemen beginnen voorzichtig hun eerste pracht te tonen aan de wereld. Knoppen ontstaan aan de verder kale bomen. Er lopen lammetjes in de wei, wat dartelende koeien in het gras en vrolijke vogels in de lucht. Je ruikt het voorjaar als je buiten komt, de geur van nieuw leven. Vaak gaat het dan wel kriebelen bij mensen, alles moet weer lekker fris worden in huis. Weg met allerlei dekens en kussens, het is tijd voor verandering! Alle schoonmaakattributen worden uit de kast gehaald, en de voorjaarsschoonmaak kan beginnen. Wil je ultiem genieten van de lente? Dan kun je met een simpele aanpassing het voorjaar in huis halen. 

verven maar

Misschien zijn alle muren in jouw huis wel wit, een veilige kleur die goed kan in combinatie met andere tinten. Toch kan het soms wat saai ogen, het is leuk om wat kleur te gebruiken. Vind je het wat spannend om te gaan verven? Begin dan met een smalle muur in de slaapkamer, dan valt het niet zo snel tegen. De smaak te pakken? Ga dan verder met de andere kamers in huis. Sommige mensen vinden het lastig om een kleur te kiezen. Het moet natuurlijk wel passen bij alle meubels die het huis vullen. En daarnaast moet het ook zorgen voor wat dagelijkse voorjaarskriebels. Er zijn diverse frisse kleuren die dit gevoel direct bezorgen. Hier volgen een paar opties voor op de muur. 

Geel 

Een perfecte kleur is geel. Zo heb je toch de zon in huis op de meest sombere dagen. Er zit veel verschil in de tinten geel, denk bijvoorbeeld aan warm okergeel. Maar geel kan ook heel zacht en liefelijk zijn, bijvoorbeeld bij een prachtige pasteltint. Een gele muur zorgt voor vrolijkheid in huis, ook oogt het heel fris. 

Blauw 

Bij de kleur blauw denken veel mensen aan de zee en de lucht. Deze twee elementen zorgen vaak voor rust, het bruisen van de golven en het bewegen van de wolken voorbij het blauw. Het werkt heel ontspannend bij veel personen. Tijd om de muur in een mooie blauwe tint te verven! Het huis ziet er gelijk frisser uit. 

Groen

De kleur groen is onlosmakelijk verbonden aan de natuur. De prachtige bladeren aan de bomen en het gras in de tuin. Tijd doorbrengen in de natuur zorgt vaak voor rust. Niets fijner dan deze kleur op de muur te verven. Zo haal je de frisse natuur in huis en kun je er ultiem van genieten.

Bron: www.stylishcolors.eu