Slotenmaker Verschillen

Heb je ooit de sleutel van je vakantie huis misplaatst of de combinatie van de kluis op je werk? Breekt net de sleutel van je auto in het slot? Misschien heeft iemand je tas gestolen en ben je bang dat je de sloten van je huis zult moeten vervangen. Stop met zorgen maken. Je kan onmiddellijk worden geholpen door een professionele slotenmaker.

Lokale Slotenmakers

Moderne technieken maken betere beveiligingssystemen beschikbaar om je huis mee te beschermen, en deze systemen beginnen met goede sloten. Een lokale slotenmaker kan je helpen beslissen welke type sloten je nodig hebt voor alle ramen in deuren in het huis.

Slotenmakers kunnen vele verschillende types sloten in je huis plaatsen, afhankelijk van jouw veiligheidseisen. Leef je in een rustige woonwijk bijvoorbeeld, dan kan je slotenmaker simpele enkelvoudige nachtschoten installeren. Aan de andere kant, heb je bijvoorbeeld een kostbare kunst collectie in huis, dan kan een slotenmaker high-tech sloten plaatsen met biometrische functies. Slotenmakers kunnen ook kluizen en opslagplaatsen installeren voor je sierraden, munten verzameling, zilverwaren, bontjes of welke andere kostbaarheden dan ook die je veilig wilt bewaren.

Veel slotenmaker diensten kunnen zelfs elektronische toegang systemen in je huis installeren. De elektronisch bediende sloten van een dergelijk systeem kunnen je huis erg veilig maken.

Veel slotenmakers bieden 24 uurs diensten aan huis aan. Zo doen ze noodsleutels maken of sloten openen en repareren. Wanneer je de code bent vergeten van je elektronische sloten, dan kunnen slotenmakers zelfs de met wachtwoord beveiligde sloten openen. Ze kunnen ook sloten vervangen en de deuren testen om de beveiliging van je huis te bepalen.

Commerciële Slotenmakers

Commerciële en industriële sloten kunnen wel of niet op gewone huis sloten lijken, afhankelijk van wat voor soort bedrijf je wilt beschermen. In een klein stadje of in een veilig deel van de stad kan je een simpele tweevoudige nachtshot laten plaatsen. Een high-tech productie bedrijf die mogelijk zeer dure technologie in huis heeft gaat zichzelf natuurlijk op een andere manier beveiligen, misschien met een toegangskaarten systeem of zelfs biometrische sloten.

Professionele commerciële slotenmakers diensten bestaan exact om de behoeftes van elke type bedrijf te bepalen en de juiste op maat gemaakte oplossing te bieden.

Andere diensten die worden geboden door commerciële slotenmakers zijn:

Installatie van een moeder sleutel systeem
Installatie van professionele kluizen en opslagplaatsen
Het openen van diezelfde kluizen en opslagplaatsen wanneer je de combinatie of codes bent verloren of vergeten
Installatie van speciale sloten zoals velgcilinder sloten en commerciële nachtschoten
Opnieuw sleutelen en reparatie van sloten

www.locksecure.nl/slotenmaker-dordrecht – Een 24 uurs slotenmaker