Met kristallen de sfeer in huis verbeteren

Kristallen worden al heel lang gebruikt in eeuwenoude culturen en tradities. Ze staan bekend om hun helende kracht. Ze hebben deze kracht, omdat stenen energie uitstralen met een trilling of vibratie. Kristallen zijn tegenwoordig heel erg populair om in je huis uit te stallen. Je kunt ze dan ook overal wel kopen. Ook inlegzolen zijn populair. Elke kristal heeft een unieke werking en dit verschilt per persoon. Kristallen zijn dus niet alleen omdat ze er zo mooi uitzien een geweldige aanvulling op je interieur.

Kristallen in je woonkamer

Kristallen staan prachtig in je woonkamer. Je kunt ze op je dressoir uitstallen of in de vitrinekast leggen. Of wat dacht je van een glazen doosje? Hier komen ze prachtig in uit. Niet alleen zien de kristallen er prachtig uit in je woonkamer, ze kunnen ook helpen om de sfeer in je huis te verbeteren. De meest populaire kristal is de ruwe, paarse amethist. Deze edelsteen staat erom bekend dat het negatieve emoties af kan voeren. Samen met de bergkristal en de rozenkwarts vormt de amethist de ‘gouden driehoek’. Deze drie edelstenen kunnen elkaar enorm versterken en zorgen ervoor dat er harmonie in huis is.

Kristallen in je slaapkamer

Als je vaak onrustig slaapt of enge dromen hebt, dan kun je verschillende kristallen op je slaapkamer leggen die je helpen om beter te kunnen slapen. Rozenkwarts zou je bijvoorbeeld op je nachtkastje kunnen leggen. Deze steen wordt ook wel de ‘steen van de liefde’ genoemd en helpt je te ontspannen. Als je helemaal niet kunt slapen zou een maansteen je kunnen helpen. En wanneer je iemand bent die veel twijfelt en piekert, dan kun je onder je kussen een rhodochrosiet leggen. Deze edelsteen werkt kalmerend.

Kristallen in je studeerkamer

Zou je wel wat hulp kunnen gebruiken bij het studeren voor een examen? Om je te helpen beter te concentreren zou je een fluorriet op je studeerkamer kunnen leggen. Deze steen zorgt ervoor dat je de leerstoof goed op kunt nemen.