Aluminium jaloezieën voor in de keuken

Er zijn verschillende soorten jaloezieën en één daar van is de aluminium jaloezie. De aluminium jaloezieën zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren, maten en beschikken over meerdere opties, dit maakt het mogelijk om de jaloezie helemaal aan te passen op uw stijl.

Jaloezie voor in de keuken

Meestal heeft de keuken een strakkere uitstraling door het keukenblad, met de aluminium jaloezieën kunt u makkelijk op deze stijl inspelen door bijvoorbeeld een matte kleur jaloezieën te kiezen. Daarnaast zorgen horizontale lamellen ervoor dat u ook geen last meer krijgt van de zon die in uw ogen schijnt tijdens het koken, de aluminium jaloezieën kunnen namelijk gekanteld worden waardoor er geen licht naar binnen kan komen en dit zorgt overigens ook voor de nodige privacy.

Aluminium jaloezie schoonmaken

Tijdens het koken kunnen er spetters van vet en rook ontstaan, dit kan op uw jaloezie terecht komen. U hoeft niet bang te zijn voor blijvende vetspetters, de jaloezieën zijn namelijk makkelijk schoon te maken met een doekje of stoffer, het vuil vliegt er dan vanaf.

Aluminium jaloezie met ladderband

Om de aluminium jaloezieën bij elkaar te houden en te kunnen kantelen heeft u een ladderband of een ladderkoord nodig. Een ladderband heeft een wat luxere uitstraling en neemt een aantal voordelen met zich mee.

Voordelen ladderband:

  • De gaatjes in de aluminium jaloezieën zijn door de ladderband niet zichtbaar omdat, deze er overheen valt en dit zorgt voor minder lichtinval.
  • De ladderbanden zijn net als de jaloezieën beschikbaar in verschillende kleuren en zo makkelijk te combineren met elkaar.
  • Er zijn verschillende soorten sferen mee te creëren, van romantisch tot klassiek.

Om voor een ladderband te kiezen heeft u overigens wel een bepaald soort jaloezie nodig, het moet namelijk een brede jaloezie zijn, deze hebben een breedte van 50 mm of 70 mm. Klik hier voor aluminium jaloezieën op maat.

319381